Veckorna innan sommarlov.

När det började bli grönt utomhus och sommarvärmen började smyga sig på hände en del som ni inte fått ta del av än. Vi tittar!

Sommarblusar av olika slag inhandlades.


Det spöregnade.


Blommor plockades.

Det mulnade på. Det började med med åska som strax därefter följdes av en tromb. Många träd föll...

...varav ett landade på våra gästers bil.Det picknickades!

Jag provade finger waves.

Solen vaknade medan jag somnade.

Jag drack cola ur glasflaska, alltid godare så.

Med papperssugrör som jag har fått av min bror i present! Åh, puss.


Vi klasskamrater hängde en hel del och sedan fick vi sommarlov. Vad som hände då får ni se en annan gång!

HP mest hela tiden.

Jag vet att jag bloggar superdåligt. Antingen så jobbar jag eller så läser jag, har himla mycket att göra. Hade tänkt läsa alla HP-böcker innan jag ser sista filmen på bio. Jag läser fjärde boken nu och har med andra ord ungefär en månad på mig att läsa ut 4 böcker med 600-1000 sidor/bok. Käns lite stressigt med tanke på att jag har annat jag måste göra samtidigt MEN det är himla kul! Älskar, älskar böckerna. De är verkligen helt fantastiska! Ska gå och fortsätta läsa nu. Adieu!

Fint!


Calgary, från Bon Ivers nya album, släpptes för några veckor sedan och nu har också en video tillkommit. Tjusigt!

Humlan och Fenix och supermysiga kvällen


Igår åkte jag, Agnes och Malin till Öjebyn för att äta lunch.

Vi gick till "Humlan och Fenix" som är ett väldigt mysigt café/restaurang.

Det är himla fint och överallt finns det saker att titta på!

Jag blev helt förälskad i den här flotta galgen. Hur fin?!


När vi var mätta och glada gick vi vidare mot "Reprisen" - en secondhand butik som ligger i närheten. Där spenderade vi 1-2 timmar, samt lite pengar.

Agnes åkte hem efter besöket på Reprisen och kvar var jag och Malin. På bilden ovan ser ni en inte allt för tjusig bild på oss. Ingen av oss ser ut att vara speciellt närvarande.

Vi åkte hem till Malin där vi åt ananas, mango och körsbär samtidigt som vi såg "10 things I hate about you".
Vi förälskade oss lite i Heath Ledger. Men det är ju inte så himla konstigt, mannen har kanske det vackraste leendet i världshistorien! Efter filmen var slut låg vi och pratade i flera timmar om pojkar, minnen och pinsamheter. Vi skrattade mest hela tiden och hade så himla mysigt. Var alldeles glad i hjärtat när jag åkte hem! Finaste dagen!

Angående delade åsikter.

Jag fick en kommentar på inlägget om min klasskamrat Deni. "Anonym" tyckte att det var respektlöst att skriva om allt som hänt på en blogg. Jag själv ser det dock inte på samma sätt men jag vill absolut inte att någon ska ta anstöt av saker som skrivs här. Därför tar jag bort inlägget och ber om ursäkt för sårade känslor som jag eventuellt har orsakat. Det var inte min mening. Förlåt!

Fint, fint, fint!


Sigur rós är såklart storfavoriter här hemma. Jónsis soloprojekt har jag dock inte lyssnat riktigt lika mycket på men bland annat Go Do har jag lyssnat på hemskt mycket. Just därför blev jag så himla glad när min bror visade mig klippet ovan. När det låter såhär bra live, då vet man minsann att det är bra!

Svensbylijda


För en vecka sedan väckte mamma mig med orden "Skulle du vilja äta frukost på Svensbylijda?". Jag blev överlycklig och tackade ja!

Svensbylijda är en gammal bondgård från 1800-talet med många fina byggnader och hemskt vacker natur. Jag hade lite skolarbete kvar att göra så jag och mamma bestämde oss för en plugg-picknick! Det är bästa sortens plugg.


Det var soligt, varmt och helt fantastiskt mysigt!

När vi ansåg oss klara med pluggandet och fikandet bestämde vi oss för att gå och titta lite i husen. Jag har varit här många gånger förut men det är alltid lika mysigt. Tänker alltid att jag skulle kunna flytta in på en gång!

Bara tanken på att vakna i ett sovrum som det här gör mig lite euforisk. Knarrande golv, trasmattor och öppen spis. Åh <3

Bondgården har en tillhörande bagarstuga.

Där har de tapetserat med gulnade tidningar. Fint!

I ett av husen på gården finns ett litet café. Vi kikade in och samtalade lite med kvinnan som stod i kassan. Mamma berättade efteråt att kassörskan var politiker vilket egentligen var rätt uppenbart; ordvalen och samtalsmetodiken avslöjade henne. Älskar människor som verkligen kan sitt yrke!

Efter att spenderat nästan tre timmar på Svensbylijda var det dags att åka hem. Det är alltid trist att åka därifrån men det underlättade förstås när vyn på hemvägen var såhär vacker. Finfina förmiddagen!

Inget ont som inte för något gott med sig


Åh, jag är nästan omänskligt taggad på nya Assassin's Creed. "Revelations" heter det och kommer ut i november. Supersnygg trailer och himla bra låt. Känns skönt att november i alla fall för med sig något bra!

Längtar, längtar, längtar!

Ursäkta, ursäkta!Rosiga tapeter och rosiga täcken är till stor del orsaken till dålig uppdatering. Eller ja, usel rättare sagt. Samma orsak kommer fortsätta att sätta käppar i blogghjulen även denna helg. Spenderar helt enkelt ett par dagar i stugan där vi bland annat är bjudna på kusin Johans studentskiva. Vi ses senare!

Finger waves!


Gav mig på finger waves och resultatet blev ändå helt okej för att vara första gången!

PS. Det är sommarlov nu. Jag spricker av lycka!

PPS. Det är jättevarmt också. I dag var det 45 grader i solen, dör lite.

2 dagar innan sommarlov.

Att cykla genom ett midnattssoligt Piteå som luktar sommar. Jag mår bra nu.

Åh, puss.


RSS 2.0