Dör ju


Christmas special!
25'e december släpps alltid ett christmas special av Doctor Who vilket mer eller mindre är höjdpunkten under hela december. I år bjöds det till och med på en ny, intressant kompanjon vilket känns mycket spännande. Väntar spänt på fortsättningen!

PS. Förstår att hela Dr. Who-hysterin låter töntig men det är precis samma grej som magin med HP. Det är en hel himla värld för sig själv! Ge det ett försök vettja. Trodde inte alls att jag skulle gilla det till en början men tji fick jag. DS.

Bästa London!


Lördag den 15'e satte jag mig äntligen på planet mot Heathrow. Höll helt ärligt på att dö när vi flög över London och man såg London Eye och allt det där. Så ut såhär : D ända tills vi landade. På kvällen gick vi på pub crawl i Camden där vi bodde men har inga bilder därifrån. Kanske dyker upp någon senare! Kunde i varje fall gå utan jacka hela kvällen. KUNG.

Satte oss på King's Cross dagen efter och åt frukost. Hittade dock aldrig perrong 9 3/4 men skit samma. Vi gick ändå på The Making of Harry Potter senare under dagen så jag fick trots allt mitt HP-behov stillat. Tänkte ägna det ett eget inlägg så bilder kommer så småningom!

Supersen middag vid Piccadilly. Tror klockan var mellan 12 och halv ett innan vi hade ätit klart.

Piccadilly Circus och två kära personer som precis ska pussas. Fint!

Lunch efter vi hade varit på en jättestor marknad i Camden. Medan vi satt här och åt kom Jimmy the Gypsy förbi och spådde oss också. Det skulle tydligen gå oss väl i livet och så kände han att vi var goda vänner. Efteråt gav han oss båda en kyss på handen och så försökte han förstås få pengar men hade inga så då tog han resten av min mat istället. Bra kille!

Det här är Susie som bodde i samma rum som oss på vårat hostel St. Christopher's Inn. Hon kommer från Tyskland och är världens himla bästa brud! Bästa humorn och kloka åsikter. Vi kom försent till grejer bara för att vi inte kunde sluta tjattra. Bodde med ett par supertrevliga Australiensare också men de fastnade inte på bild.

Och här är Malin inne på puben som låg under vårat hostel där vi hängde rätt mycket. Den här kvällen skedde dock en sorglig incident med en hamburgare som Malin beställde men aldrig fick men bortsett från den var det värsta mysigaste stället!

Stannade vid Big Ben när vi var påväg mot Roxy som är en trevlig klubb. Helknäpp men fin kväll.

Och så tittade vi lite på London Eye också. Helt sjukt fint. Här mötte vi också en man med blinkande cykelhjälm. Han skrek någonting om att det var ett "awful country" när han passerade oss och verkade mycket upprörd. Vi bah ?????.

Men slutligen: TACK MALIN! Tack för världens bästa sällskap och för att du står ut med mig när jag är trött och grinig och hör som en kratta och klagar och för att du följer med när jag vill dansa även om du är sjuk och trött. Bästa du, puss <3

Onyktert sen igår

Nämen! Världen är kvar! Gud vad alla ska bli förvånade.

Hemma och vid liv


Hejhej! Såhär osminkad och hemsk är jag just nu men känner mig ändå fräschare än på mycket länge. Efter några helt fantastiska dagar bestående av superdupermycket shopping, öl, bakfyllornas bakfylla, världsbra människor, världens stördaste människor, Harry Potter-studion (så sjukt fantastiskt) och knappt någon sömn alls på ett galet trevligt hostel är jag hemma från London igen! Vaknade imorse och var så himla sjuk, förmodligen på grund av utmattning eftersom att det gick över under dagen. Att vara tillbaka i Piteå/Skiteå känns både fantastiskt och vemodigt på samma gång. Saknar allt kul man kan göra i London men älskar myset här hemma så ska se till att ha ett superkul jullov så att jag inte dör av tristess. Lever och frodas i alla fall! Än så länge. Världen har ju som känt tänkt gå under nu men då slutade det i varje fall på bästa sättet! Imorgon är det julavslutning på skolan vilket är typ mysigaste grejen i världen och sen är det jullov. Fina fisken! Vi hörs imorgon om vi fortfarande lever, höhö. Puss!

Hej från Stockholm!


London!
Nu ska ni få höra nåt alldeles fantastiskt. På lördag åker jag och den här stintan till London!! Tror inte ni kan förstå hur taggad jag är! Ska försöka förklara hur det känns:

Estetfesten

Estetfesten blev ganska sämst i och med att typ ingen kom men jag hade kül ändå. Jag var ju som sagt Gallifreyan (men såg mer ut som ett lik märker jag när jag ser den här bilden) och Matilda var Gullig. Inte lever hon efter jantelagen inte, höhöhö!

Bakgunden var så ful så jag klippte in oss i julgrans-bokeh och orkade inte göra det noggrant eftersom att inget kan ta bort fulheten i den här bilden. Döpte den till och med till fulbildn. Tror i och för sig inte att människor inklippta i julgrans-bokeh någonsin kan vara fint när jag tänker efter.

Sara var Gul och Gay. Och Matilda lever upp till gulligheten. Gulligull!
Eliza spexade och visade upp sin flexibilitet när hon spelade luftgitarr. Hon var Gråskalan. Och en himla Galning!

Och sjukt gullig. Bildbevis ^ !! Hur som helst blev det en fin kväll trots att det inte blev riktigt som planerat!

Nördlördag

Ikväll är det estetfest med tema G och jag ska klä ut mig till Gallifreyan. För er som inte är whovians så kommer the doctor i Dr. Who från planeten Gallifrey så jag tänkte ta min halloween idé och klä ut mig till the eleventh doctor i denna utstyrsel:

Sen tänkte jag följa the Daleks råd också:

Prezi


Min bror tipsade mig för ett tag sedan om prezi.com där man kan göra så oerhört fina presentationer på ett jätteenkelt sätt! Har aldrig varit någon fena på Power Point och har heller aldrig riktigt tyckt om det så därför känns det extra bra med ett alternativ. Vid presentering kan du dessutom bara logga in på ditt prezikonto och spela upp det direkt i webbläsaren så slipper man skicka power point-filer till sin mail som sen inte går att öppna osv. Presentationen ovan är såklart jätteavancerad och superduperfin men här är en prezi jag gjorde för ett tag sen (inbäddningskoden ville inte funka) till Nkn. Min presentation är förstås inte särkskilt storslagen men tycker fortfarande att de blir sjukt fina i jämförelse med till exempel PP! Det är kung. Och galet kul att jobba i dessutom! Prova vettja!

Fredagsfint

 
En fin bild, en mysig låt och en massa prat om kärlek.

Jag, en stol och jag igen


Hittade en blid från någon vecka sen i Photo booth. Ja, såhär såg jag ut för någon vecka sen helt enkelt. Stolen bredvid som lever sitt egna lilla liv är däremot ett mysterium. Trotsar gravitationens alla lagar, spännande!

Och det här är jag idag i samma rum men med en min jag inte är bekant med sen innan. Vad gör jag ens? Jaja. Hejdå!

'


Fredag


Det lönar sig att tjata för ikväll kom äntligen snön! Jag hoppas att det ser ut så ^ imorgon när jag vaknar. Stannade hemma från skolan idag pga illamående så ikväll har jag bara tatt det aslugnt och haft mysigt. Sett På Spåret (som fortfarande är typ det mysigaste jag vet), bylsat på mig en himla massa kläder och gått ut på promenad i snöstormen, fållat upp en klänning och sett Mad Men. Nu ska jag sova för att stiga upp tidigt imorgon och se julkalendern! Tycker man får göra det fast man är för gammal. Godnatt!

RSS 2.0