En maskerad för ett bra tag sedan.


Malin var Hannah Montana.

Eliza var fransman.

Johanna var fordons/vägarbetare/smutsig. Heh.

Jag var indian.

Jensa var Bond. James Bond.

Miriam var ett tandtroll.

Och Agnes var detektiv!

Alla som ville fick en autograf av Miley Cyrus. Hon var väldigt frikostig med dem.

Jens var ganska ful också.

Bra kväll!

Deux25'e

Var bara tvungen att berätta att min bror tog körkortet idag! Är så himla glad för hans skull! Nu måste jag sova, godnatt.

ps. Hur blev det med de där frågorna? NÅGONTING måste ni väl ändå undra över?!

Finaste, bästa Dylan.


Onsdag

Förlåt för mindre bra uppdatering. Har i alla fall hunnit med massvis med saker idag! Slutade skolan klockan två, sedan begav jag mig mot Kupan. Köpte inte så mycket. Sedan bar det iväg hemåt. Åt middag och sjöng upp lite inför kvällen. Klockan fem drog jag sedan iväg mot musikskolan. Har blivit tillfrågad att vara med i en jazz- och improvisationsgrupp så var där första gången idag och sjöng. Gick ändå helt okej. När jag sedan kom hem satte jag mig och såg en Harry Potter film. Försöker se alla till på lördag då vi ska se senaste filmen. Hann till och med ta några kort efter det. Himla effektiv!
Så här såg jag ut under dagen:

Nåväl, nu är klockan tolv och jag ska sova. Godnatt!

Nina Simone


Så mycket bättre än såhär blir det inte.

Sjuk


I fredags åkte jag på någon slags magsjuka och har varit mer eller mindre sängliggande sen dess. Helgen har med andra ord inte varit speciellt händelserik, men det gör mig ingenting. Har sett bra serier med min bror och sovit länge, länge. Nu är jag på bättringsväg, men bara att gå kan fortfarande kännas lite tungt. Ska i varje fall sova nu och hoppas att vakna upp lite piggare. Godnatt då, puss!

En helg för många helger sedan.

Tisdag


Cornelis

Ikväll gick begav jag och min godispåse oss mot biografen för att se filmen "Cornelis". Jag tyckte att den var helt fantastisk, om än lite dyster. Men det tyckte jag inte gjorde något. Vad annars kan man förvänta sig liksom? Det visuella i filmen var jag speciellt svag för. Stockholm under 60-tal. Helt perfekta färger. Vackra miljöer. För att inte tala om musiken då vill säga! Skitbra helt enkelt.
Nedan hittar ni två tjusiga stills ur filmen.


Hej!


Jag har fått önskemål om en frågestund och att svara på frågor har jag inga problem med! Just det där konceptet med frågestund känns dock lite besvärligt, med tanke på att jag har så få läsare. Vore ju pinsamt om man bara fick 4 frågor eller så. Jag tycker istället att vi gör såhär. När ni undrar över något så ställer ni frågor! Vad jag äter till frukost, vilken min favoritfilm är eller kanske vilken skostorlek jag har. Det kan handla om vad som helst! Då lovar jag att svara på dem så snabbt jag bara kan, om de inte är för privata vill säga.

Ha en fin kväll, puss!

Musée du LouvreEn av mina favoritplatser på jorden. Louvren. Paris passar förtås också in på beskrivningen.

-

Sitter och önskar att jag vore pensiönär.

Carl-Henrik.

Den här har jag tittat på ikväll. Jag tycker att han är så otroligt härlig! Haha.

Strunt.


Ärligt talat så bryr jag mig knappt längre.

Norrlands rivieraMin bror skickade mig denna. Formligen älskar videon. Tänk att till och med Piteå kan se fint ut. Till och med våran extremt fula dialekt gör sig rätt bra här. Fantastiskt. Tack bror!

Uppsala, Stockholm o.s.v

Jag och fyra vänner begav oss mot Uppsala tidigt i lördags. Där bodde vi på världens finaste vandrarhem och handlade, handlade och handlade. Kläder mestadels. Söndagen spenderade vi i Stockholm men resten av dagarna befann vi oss i Uppsala. Ljusshow, varm choklad i mängder, bio, Linné caféet, sushi (för första gången i mitt fall) och skratt förstås. Sen har kameran fått vara i partymode ett tag också. Himla bra. Nedan hittar ni resan i bilder.

RSS 2.0