Klänningen igen


Alltså klänningen syntes ju inte så bra på förra bilden så ni får ett par till.

Tja!


Har en ny långklänning som jag bah älskarrrrr. Nu vet ni!

Tre bilder och livet just nu


Förlåt, hinner aldrig blogga. Jag jobbar och försöker att ta vara på sommarlovet vid de tillfällen då fint väder och ledighet sammanträffar. Bilderna är flera veckor gamla och det enda jag har redigerat för stunden så ni får nöja er med detta bekanta anlete idag. Hoppas att ni har det bra allesammans, vi hörs så snart tiden börjar gå lite långsammare. Puss!

Skrattfest!
Bästa Jan Stenmark, förstås.

Lägesrapport


Parkhänger, picknickar, hatarhatarhatar fördomar och är så himla glad över att pappa köpte Abbey Road på vinyl åt mig idag på loppis. Imorgon ska jag på frukostkonsert (fint!) och nu ska jag sova. Godnatt kära ni!

Hästfotografering

För ganska precis en månad sedan blev jag tillfrågad att fotografera Elin och hennes häst. Det såg ut lite såhär.

Söta!

Är verkligen inte van att fotografera djur i rörelse så detta var något av en utmaning vilket förstås är roligt! Kom gärna med synpunkter och tips om ni har några. Vore nyttigt med lite feedback!

Förlåt!


Så fort jag har tid ska jag redigera alla bilder som ligger och väntar. Då ska ni få se på bloggning!!

Gogol BordelloÄlskar att Gogol Bordello är med i reklamen för Coca-cola. Ungefär världens bästa pepp-musik! Åh <3

Godnatt!Enklast möjliga


Något som är så himla skönt är att jag knappt använder smink längre. Lite mascara och concealer för att täcka om det behövs men annars i stort sett ingenting. Samma sak med håret. Margareta flätor, knut eller bara självlockigt. Världsbra!

RSS 2.0