Tisdag och plugg och en bild

Alltså jag bara plöggar hela tin'. Ser så himla mycket fram emot denna veckas slut, åeh. Och såklart en bild helt orelaterad till texten som vanligt. Det var väl allt för idag. Godnatt!

Febermåndag


Idag har jag feber men är ändå rätt så pepp. Tycker ju mest det är mysigt att vara sjuk. Kolla bah va jag myser, hewhew!

Söndag


Har mått bättre.
 

Gårdagen

Igår var vi hos Jens och åt finmiddag som sedan övergick till fest. Bortsett från patetiska machokillar som ville bråka (av den enkla anledningen att Jens såg "så jävla bög ut. Var fan är Piteå påväg?!". Värt!) hade vi det så himlarns bra! Tack fina ni, puss!

Fler bilder finns att hitta här.

Jag. Hatar. Naturkunskap.

Punkt slut.

Skrattfest

Bästa Jan Stenmark som vanligt. Vill ni kika ännu mer finns fantastiska hallkaftenlampjavel på tumblr.

En ny tröja och en sångläxa


I helgen var jag i Umeå och hade det rackrans fint. Lyckades som vanligt handla fastän jag förbjudit mig själv men blev trots det mycket nöjd med mina inköp. Sex Pistols-tröjan betalade jag 65 kronor för på Myrorna. Har en fäbless för magtröjor just nu (har väl alla?) så plockade fram saxen och kortade av den en aning. Sen har jag en mysig sångläxa också. Är du lika svag för gammal jazz som jag är så faller den dig nog i smaken. Går väl lite sådär att leva upp till Ella Fitzgeralds standard men fin är den i varje fall!

När vi ändå är inne på kärlek


Fick syn på den här gifen från Before Sunrise och kom på att jag nog har glömt bort att tipsa er om den, samt uppföljaren Before Sunset. Av alla tusentals kärleksfilmer som har gjorts tycker jag att dessa nog är några av de allra mest lyckade. Filmerna består i stort endast av dialog men är så kopiöst mysiga och fina att ingen borde missa dem. Se, se, se!

Gammal svartvit kärlek


Hur man än vrider och vänder på det så är gamla svartvita bilder på kära personer bland det finaste som finns.

mimsis3


Den här frisyren tog körkort i veckan. Grattis!! Firar med en festlig gif (helt fantastisk kvalité men skit samma)

Stughäng


Lite såhär såg det ut när jag och några bra personer hängde i stugan för någon helg sen. Ost-kex-vin, golvhäng, brygghäng, skogshäng och bara en himla massa mys. Fint som snus!

Jens Lekman och en bild som inte har med någonting att göra


Lyssnar på Jens Lekmans nya och tänker att det ska bli höstens soundtrack. Fint och bra på alla sätt!

Söndag och kläder igen.


Projektarbetespanik och bärplockning är väl ungefär vad denna dag har haft att erbjuda. Bilden är från tidigare i veckan och ger kanske en rättvisare bild av klänningen i förra inlägget. Nu ska jag sova. Godnatt kära ni! Puss.

Mystorsdag


Har chillat järnet i min mys-klänning idag. Köpte den på Beyond Retro i somras och tycker att den är helt fantastisk. Lite lejd också (ful/knäpp för er som föredrar svenska) men det är ju mest bara bra. Hellre lejd och kul än tråkig och ful (poetisk <3). Nu ska jag i varje fall sova, så vi hörs imorgon. Puss!

PS. Förlåt för den superdupertråkiga bloggningen senaste veckorna. Allt handlar ungefär om kläder eller Doctor Who (typ mina två favoritsaker i världen men kanske inte alla andras). Ska bli ändring på det så fort jag känner att jag orkar redigera bilder osv. Tills vidare - håll ut!! DS.


Just nu känns det mesta ungefär såhär

 

Musik, film och ett godnatt.

 
Ikväll lyssnar jag på Cry Me A River som har kommit att bli en av mina absoluta favoritlåtar. Just ikväll tänker jag på den här scenen ur V For Vendetta. Vackraste Natalie Portman och bästa V som jag förälskar mig i varenda gång. Kommer att somna gott inatt, godnatt.

Ännu mer kläder!


Idag har jag varit såhär fräck. Manchesterkepa jag hittade i stugan och "KRAMA MEJ!"-magtröja som jag köpte på kupans barnavdelning och demolerade lite. Den är ungefär det fulaste jag äger, hatar den (fast älskar den <3). Ansiktet är väl inte mitt snyggaste men bjussar på det. Bilden stal jag från Matilda och nu ska jag gå och träna. Hejdå!

ÄNTLIGEN!


Fy sjutton vad jag har längtat!! Igår började Doctor Who säsong 7 och det känns så fruktansvärt bra. Trots att jag har tjatat om Tennant senaste tiden kan jag inte förneka att Asylum of the Daleks är himla bra och att Matt Smith är väldigt, väldigt fin han också. PEPP!

RSS 2.0