halloween


imorgon ska jag på halloweensittning. har aldrig riktigt förstått mig på det där med monster och läskigheter och vill kräkas åt alla de vidriga, sexistiska kostymerna som säljs, så brukar försöka vara någon bra filmkaraktär eller någon person jag beundrar istället. i år tänkte jag klä ut mig till frida kahlo eller mary poppins. återkommer med resultat. tills vidare kan ni titta på office-scenen när dwight fastnar med huvudet i en pumpa. favvo.
 

nedräkning: 37


hemma


 
 

gomörra

 

en teckning, buck 65 och dylan

gjorde precis en teckning baserat på en låt av buck 65 som heter love will fuck you up (kanske var rätt uppenbart, eh) från hans senaste album som är råbra. tipstips! gjorde dock någon märklig redigering på bilden som jag inte riktigt vet om jag gillar än men meh, det får duga. är i övrigt inne i en dylan-period igen så tänkte att ni får ta del av dagens sorgligaste som jag precis återupptäckt. hoppas ni överlever det halvtaskiga bildspelet ni får på köpet. de va de. nattinatti datta.


fina nyheter!


har skämts så mycket över att jag aldrig tagit tag i att se twin peaks i sin helhet tidigare men så gjorde jag äntligen slag i saken för en vecka sedan. idag blev jag klar med första säsongen och alldeles precis lagom kom nyheten om att en tredje säsong släpps 2016. håller alla tummar för att det ska bli bra.
 

RSS 2.0