Barcelona i kortaste laget


Barcelona har varit helt grymt. Börjar med lite instagrambilder så får ni vanliga bilder senare.

Lunch första dagen. Cava och jordgubbar och pasta och sånt.

Till denna utsikt. Nog mådde jag nog! Alla tider.

Strandhäng med mojito, stora vågor och solsolsol.

Och lite sangria mot kvällen. Blev bjuden på totalt 10 liter sangria av ett par killar som ville slå sig ned vid vårt bord. My oh my. Gratis är visserligen gott men "för mycket av det goda" har nog aldrig känts mer befogat än dagen efter.

Spenderade en förmiddag på en gigantisk loppis också. Hittade i stort sett ingenting men var så värt det ändå. Oerhört spännande! Mer av resan får ni sen men nu är jag åtminstone hemma och vid liv men stört trött och sliten. Här hemma har det blivit full sommar, betygen sätts imorgon och studenten är mindre än två veckor bort. Detta liv alltså, sick.

Nästa vecka

Hörrni det där med att blogga går ju inte sådär jättebra just nu. Har haft en sjukt stressig vecka och har tyvärr inte förmått att hänga här något och nästa vecka kommer tyvärr bli lika död för då mina vänner befinner jag mig i Barcelona! Känns så stöööört kul alltså. Kommer rocka!! Tänker mig att det ska vara typ såhär:

En sångkonsert


Om ni är här i Piteå imorgon och har lite att göra kan ni komma och lyssna på när jag och några kompisar sjunger i kyrkan. Det blir lite Monica Zetterlund och annat trevligt. Välkomna!

April och lite till


April 2013 är kanske den längsta månaden jag NÅGONSIN upplevt. Har hunnit hur mycket som helst. Började med att se sammanbiten ut och sova alldeles för lite. Projektarbetet har verkligen varit en pers.


Tog farväl av fotostudion efter att alla fotograferingar var klara. Blev till slut klar med allt och ställde ut bilderna i Strömbackas entré. Sov en kvart natten innan på grund av alla förberedelser som krävdes. Min instagram var dessutom proppfull av bilder från projektarbetet under april men tänkte att ni redan sett dem så struntar i dem.


Glad en fredag innan vi skulle äta go'lunch och se Magnus Betner. Han var kul och pratade bra om skeva saker i samhället.


Lämnade min mobil i klassrummet och blev instarapead av nåt sepe. Och så hade jag en stor fluga en dag.


Var på fyndmässan i Luleå och köpte bland annat bra vinyl och fina skor. Skorna för en tia, gratis är gott.

La ut den här bilden och skrev "Ses på Challenge ikväll grabbar ;)))". Första gången det känts som en vettig caption. Sen ett glatt linne en dag när allt sög.


Nu är vi inne på maj men skit samma. Hade bollar i håret och min "KRAMA MEJ!"-tröja i fredags. Fick dock ingen kram... I lördags snöade det i Piteå så då åkte jag till Umeå över helgen där det var vår och trevligt.


Gick på loppis när jag var där och hittade ett par GRYMMA docs för en hunka. Älskar dem! Och det var april och lite till.

Skicka vidare!


Min klasskompis och goda vän Jakob är minst sagt grym när det gäller Minecraft och har nu inlett ett konstprojekt som verkar kunna bli helt fantastiskt. Men för att det ska gå att genomföra behövs förstås åskådare och deltagare. In och läs mer på denna länk: http://imgur.com/gallery/mRLOl och sprid det vidare!

Ett tappert försök i alla fall

Posade skiten ur mig imorse trots baksmälla från en annan värld. Sån galen huvudvärk alltså. Trodde att hela skallbenet skulle spricka. Jaja, utmanade i alla fall mig själv och försökte se lite fab ut. Gick sådär men ändå bra under omstänigheterna.

Valborg


Det ägde.

RSS 2.0