En golv-tjej helt enkelt.

Känner ni mig sedan tidigare vet ni säkert redan detta, men jag har en grej för både golv och tak. Ett tak-inlägg kommer nog om ett litet tag, men idag handlar det om golv. Det är nog stället jag spenderar mest tid på under en dag. Där trivs jag allra bäst. En vän sa en gång att hon skulle köpa ett golv till mig i present, bara för att jag gillar dem så mycket. Strålande idé tycker jag.

Tre bilder. Alla tagna i mitt rum med en halvtaskig webbkamera. På mitt golv, förstås.28'e augusti.Att sitta på fönsterbläcket på 13 våningen och titta ut över Paris igen. Ikväll vill jag inget hellre.
Annars spelas mest den här låten. Magic Kids – Hey Boy

När hösten smyger sig på.

Nu när det känns farligt likt höst blir jag lite lätt melankolisk. Tanken på dubbla strumpbyxor och halsdukar känns inte alls lockande. Det enda fina med hösten är egentligen färgerna, samt att man kan börja ha basker igen. När det känns så brukar jag lyssna på soul. Det gör det mesta lite lättare. Tryck på länken nedan så hittar ni en lista som spelas massor i mitt turkosa rum. Speciellt under regniga mornar.
Soul och sånt.En sommarbild. Som salt i såren ungefär.

brownie.En gammal kamera som står på min fönsterbräda. Den heter brownie. Fint.

Hej!Mitt namn är Jennifer och jag är 16 år. Jag är en sån där tjej som gillar rosetter, gamla grejor och klänningar och sånt. Här kommer ni nog mest få läsa om saker jag tycker om. Musik, kläder, foto, film, konst och andra fina saker. Kan hända att ett och annat inlägg om skola eller andra tråkigheter tillkommer. Men mest glada inlägg. Lovar. Hoppas ni vill läsa. Puss!

RSS 2.0