Saknar luggen lite.02.59 en lördagnatt


Pdol är över. Både huvud och fötter värker. Klockan är snart tre och jag skulle döda för en veg. wok. "Välkommen in" ringer fortfarande i öronen sedan Veronica Maggios spelning och lägenheten är nästan onaturligt tyst. Shit vilket konstigt inlägg.

Trästock fredag

Blev ombedd att lägga ut bilderna från trästock så här kommer de! Vi börjar med fredagen.

Säkert spelade och det var bra. Som vanligt. Tycker att Annika bara blir bättre och bättre för varje gång.


En himla bra spelning! Bra musik, folk som var kära och fötter som aldrig kunde stå still.

Efter att Säkert! hade spelat gick vi till campingen. På vägen dit träffade vi lite folk från Umeå som vi hängde med resten av kvällen. Kanske inte så händelserik dag men himla trevlig!


Ber om ursäkt för dåliga bilder.

Vi gick och lade oss omkring klockan fem. Väl inne i tältet tog jag kanske världens bästa bild på Malin. Den får representera hur vi mådde fem timmar senare när vi steg upp. Jag hade huvudvärken från helvetet och ingen av oss vaknade rikrigt förrän det hade blivit kväll. Bilder från lördagen kommer snart!

När vi ändå är inne på ämnet.


Heh, bra skit.

HP, än en gång.

Skitsamma om jag kommer att få spydiga kommentarer varje gång jag nämner ämnet, det är det värt!
Jag och mina kära vänner har sedan i måndags varit helt uppsluppen i J.K. Rowlings fantastiska värld. Vi beslutade oss för att ha maraton och se igenom alla filmer hemma hos Malin för att sedan avsluta det hela med att gå på bio och se den allra sista filmen. Givetvis måste jag medge att böckerna är bättre än filmerna men det känns fortfarande så otroligt sorgligt att det är slut. Att aldrig mer se en affisch på stan om den nya HP filmen, att aldrig mer få pirr i magen av den nya trailern och att aldrig mer sjunka ner i biomörkret och än en gång känna hur det pirrar i magen när de första tonerna ur Hedwig's theme börja ljuda. Åh, kommer att sakna det så himla mycket! Vet inte hur många gånger jag började gråta under Deathly Hallows: Part 2. Nu är det verkligen slut! Så. Himla. Tragiskt.Verkar för övrigt som att vädergudarna håller med mig. I samma ögonblick jag skrev sista ordet började det spöregna.
Alla gråter.

Trästock!

I helgen ska jag se Säkert! för tredje gången i år och ha så himla roligt. Ses på Trästock!

Kläder


Kamerakunniga efterlyses!

Jag funderar på att köpa en ny kamera! Har en Nikon D60 för närvarande och har varit supernöjd med den under våra tre år tillsammans men känner att jag mer och mer har börjat sakna möjligheten att filma med min kamera. Just nu känns kanske Nikon D5000 mest tilltalande. Den verkar prisvärd och bra men jag är fortfarande väldigt osäker. Vill hur som helst ha en nikon med möjlighet att filma med. Är någon av er kunnig? Det vore supersnällt om ni ville komma med lite tips!

Bästa kaffemuggarna!Jag fick ett par mustasch-muggar av min bror i present när jag fick sommarlov. Dricker i dem varenda dag och blir lika glad varje gång jag ser dem. Mustascherna har namn såsom Chaplin och Poirot, bara en sån sak! Åh, tycker om dem så himla mycket. Bästa!

Studenten, gläntan och en första examen


Dagen efter klassfesten steg jag upp tidigt. En av mina bästa vänner hade nämligen sin allra första examen. Det vill man ju inte missa!

Efter lite grattiskramar och tårta bar det av mot kusin Johan som istället hade sin allra sista examen.


Vi tittade på när studenterna åkte flak genom stan.

De pensionerade lärarna åkte droska istället. Finaste!

Det var ungefär 30 grader varmt den här dagen och vi var alldeles utmattade av värmen. En alldeles ypperlig dag att ligga på en strand tyckte jag och mamma, så vi begav oss mot Gläntan. Där var både himmel och hav så blått att det inte gick att skilja dem från varandra.Älskar både doftarna och ljuden av badstrand och vatten. Det var ganska lite människor där men ändå nog mycket för att man skulle höra det skrattas lite längre bort. Vi badade och sedan somnade vi på vår filt.

En strålande dag!

Examen!

Jo, det kanske är lite väl sent att komma med det nu men strunt samma!

När vi fått sommarlov begav vi oss mot Agnes för att ha klassfest. Agnes har för övrigt världens finaste dörr!

Och kanske världens finaste utsikt också, ser ut som en tavla hela tiden!

Rikard hade bränt halva ansiktet under dagen. Vi liknade honom vid the Phantom of the Opera.

Sedan gick han och smakade på Agnes rönn.

Nästan hela klassen var där. Vi lyssnade på superb musik, grillade och hade superfina sommarkvällen tillsammans!

Provokatör utan att veta om'et!

Oj, oj, oj då! Jag tycks tydligen uppröra fler känslor än jag anar! Att skriva att man läser och, gud förlåte, tycker om HP tycks vara en dödssynd. Jag kommer aldrig att förstå mig på böckerna som ni äkta HP-lovers gör. Jag är bara en liten wannabe som kan gå och dö. Tydligen. Det verkar visst vara ensamrätt på böckerna i fråga!

Heh, tycker det är roligt att folk ens orkar bry sig.

Note to self

Våga

RSS 2.0