TJA!


Såhär glad blir man över att missa morgondagens sovmorgon! Godnatt.

Söndag, vemod, jazz och svartvitt.
Kom alldeles nyss hem efter en mycket fin helg i Umeå och det känns så förfärligt vemodigt att tänka på skola och vardag igen. Försöker kväva min söndagsångest med te och jazz. Det går sådär. Hoppas att ni har haft det bra, puss och godnatt.

(Låter bilderna gå i svartvitt för att illustrera vemodet, pedagogiskt.)

MargaretaflätorLyckades äntligen med de där omöjliga margaretaflätorna. Har för mycket hår för att de ska vilja stanna uppe på huvudet men med överdriven mängd hårnålar lyckades det till slut. Måste ha det jämt, tycker att det är så fint!

Moonrise Kingdom


Hoppas så innerligt att Wes Andersons nya film blir lika bra som alla hans andra. Bådar gott i alla fall, pepp!

Jefferson Airplane jämt och ständigt.
Hugo Cabret


Gick som sagt och såg Hugo Cabret i fredags. Tycker att den var så himla fin och bra! Såg den i 3D vilket jag alltid är lite skeptisk mot. Tycker att det kan förstöra ibland och det blir ofta jobbigt att titta på men det gick bättre än väntat i det här fallet. Så gillar ni 3D är det bara att traska iväg till närmaste biograf och slå er ner. Sevärd är den i varje fall!

366 dagar sedan

För precis ett skottår sedan hade jag kafferep. Hade hemskt gärna bytt ut årets 19 mars, som endast ägnats åt skolarbete, mot förra årets. Det vore inte fy skam. Vad sägs om en favorit i repris inom en snar framtid?Lite hur helgen har känts
Har haft en så himla, himla bra helg! Bilder från festligheterna (både denna och förra helgen) kommer så fort jag har tid. Hoppas att allt har rockat för er också. Godnatt!

En sån där intetsägande lägesrapport som man får läsa om man vill.


Alltså förlåt men det är så himla tråkigt att hänga på bloggen när man kan sy, läsa, se dr. who eller vara ute istället. HUR SOM HELST, så har jag en så himla bra vecka. Har gjort allt jag nämnde tidigare och helgen verkar bli fantastiskt. Hugo Cabret på fredag och fest på lördag, har höga förväntningar på båda aktiviteterna. Och så börjar det bli vår också, då blir allt bra per automatik (bortsett från den där visdomstanden som har bestämt sig för att komma fram, härrrrregud vad ont det gör). Jaha, det var väl allt för idag. Heido!

FredagIdag har jag sett ut såhär, målat mina naglar i bra färger, tagit HPV-vaccinet och blivit bjuden på middag. Bra början på bra helg!

Ett par roliga, bortglömda utkast som jag skrev någon natt klockan alldeles för sent.Kanske man skulle tillåta sig att gå sönder lite grand. Aj.

Är något ohyggligt pinsam. Vill bah ctrl + z.

Cracks in space and time


Har sett 14 avsnitt sen i lördags och drömmer att jag är Matt Smith om nätterna. Börjar nästan bli lite besatt av Dr. Who.

Summering av senaste veckorna

Vi har haft konsert.

Jag fick en superfin teckning av min 7-åriga kompis Maja när jag var sjuk en dag. Fint!
Jag har ätit godis, druckit te och talat igenom livet med Agnes och Johanna i den sistnämndes kök.

Jag har varit på fest.

Jag har läst kopiöst mycket.

Och hängt i mitt rum som nuförtiden är städat!Jag har varit sportlovig (nytt ord) och varit ute på isen.

Äntligen fått syn på lite gräs!

Kinderägg <3Malin kom hit och sov över. Vi åt ost och kex, drack te och fick rosor av främligar på stan.

Jag läste ännu lite mer.


Och så har jag lunchat med Malin och Stina på krokodil. Fina veckor!

Bandana waves

Provade bandana waves. Det var himla lätt och blev ganska fint också!

Före, såklart.Och efter! Tutorial finns här.

Dr. Who

Bestämde mig äntligen för att ta mig an Dr. Who och är så förtvivlat förälskad i den nuvarande doktorn. Ser ungefär 4-5 avsnitt om dagen och tycker att det bara blir bättre och bättre ju mer jag ser. Briljant!

Söndagar när de är som bäst


Chillar med Malin och skrattar ihjäl oss åt hallkaftenlampjavel.tumblr.com. ÄLSKAR Jan Stenmark, alltid bäst.

RSS 2.0