Årets sista dag.


Alla nyårs-planer går åt skogen. Klär mig i svart för att uttrycka min sorg. Fast nu ljög jag ju. Jag är rätt glad egentligen. Lyssnar på soul och ska snart spela assassin's creed. Helt okej! Ikväll kommer Eliza hit och vi ska försöka hitta på något. Hoppas ni har en trevlig kväll, hör av er om ni saknar oss! Höhö.

Malin - känn dig inte skyldig. Jag lider med dig. Puss!

Tecknat, målat o.s.v.



Någonting jag ritade någon natt för ett bra tag sen. Sjukt skev men skitsamma.


Den här har ni ju redan sett. (Chuck Palachniuk <3)


Någon anorektisk-Twiggy-historia jag gjorde på bilden förra året.

Kallar den här för "målbrott".

Och här är bilden jag talade om i går!
Nåväl, fotografierna gör dem inte riktigt rättvisa. Detaljer försvinner, färger återges inte korrekt o.s.v men ni fattar grejen. Dessutom så är bilderna tagna med blixt och dåligt ljus. Baaad combo. Men då vet ni ungefär hur det ser ut när jag tecknar/målar/kladdar. Det var allt för i dag. Tack och hej!

Stan och en teckning.


Dagen har spenderats på stan och kvällen med pennan i hand. Jag har tecknat hela kvällen och samtidigt lyssnat på min 8h långa spellista på spotify. Nu är det väl sisådär 1-1,5h kvar av den och jag är äntligen klar. Är faktiskt riktigt nöjd! Bilden bygger på Nalle Puh's citat "Ingen kan vara nere med en ballong". Jag, dum som jag var, glömde kolla upp hur citatet egentligen löd. Så på min teckning hittar vi en flicka ståendes på en ballong med texten "man kan inte vara nere med en ballong" bredvid sig. Menmen, det gör inte så mycket. Ni får se resultatet någon annan dag. Tänkte visa lite annat jag tecknat också. Börjar bli en del! Nåväl, nu är jag alldeles fruktansvärt trött och ska sova. Vi hörs i morgon (förhoppningsvis). Puss!

Snart


Jag har spenderat ett par dagar hos min mormor och morfar men de bilderna orkar jag inte ta tag i än. Någon dag när jag har tid ska jag se till att blogga på riktigt. Just nu berättar jag mest bara diverse oviktigheter som är rätt trist. Men snart ska jag bättra mig, håll ut! Godnatt fina ni!

I kväll har jag förresten sett Mr. Nobody. Himla bra!

Vildvittra eller nååå.


Gjorde mig en fågelmask ikväll. Den är inte klar än men snart så! Tänkte att jag skulle ha den på någon maskerad någon gång, kanske som vidvittra. När vet jag dock inte men man vet aldrig när den kan behövas! Annars har jag mest lyssnat på Pontiak Johanzon och velat vara på party. Nåväl, får bli någon annan kväll. Nu ska jag sova. Godnatt!

24'e december


Det bästa med idag är Karl-Brtil Jonsson och Kan du vissla Johanna. Världens bästa <3
Nåväl, på bilderna ser ni ungefär hur jag ser ut idag. Prickiga strumpbyxor, knut och stor rosett.

Sen fick jag för mig att jag var tvungen att klippa luggen i morse, så den är lite kortare och jämnare än innan. Kanske inte syns så mycket men skitsamma. Och så trivs jag himla bra på golv, men det visste ni redan.

(Ganska fula bilder, men klockan är halv 4 och jag orkade inte fixa så mycket. Förlåt för det.)

Början av det efterlängtade jullovet.


Det bar iväg mot Agnes när sista skoldagen tagit slut. Där hade vi filmvaka. Vi hade det ofantligt mysigt och hann bland annat se igenom Sunes Jul. Världens bästa! Vi brukar inte vara så jätteduktiga på att vaka och somnade väl kring 4.

När vi sedan steg upp på morgonen var det fint ute. Dock inte lika redigerat som på bilden, heh.
Bra start i vilkket fall!

23/12


Fick för någon dag sedan för mig att jag ville ha flugsvamp-naglar. Mycket slarvigt målat, titta inte noga.
Idag är det en lite halvdan dag. Har känt mig rätt ledsen och så, utan en riktig anledning egentligen. Spenderade några timmar på stan, men satt mest på Nodo och läste en bok. Det var visserligen väldigt mysigt, men bortsett från det har jag inte gjort så mycket trevligt. Kompenserar en mindre bra dag med en betydligt bättre låt. Sentimental Heart - She & Him

Trams.


Och det står att man ska skriva vad man tänker på, men det kan jag ju inte göra. Jag tänker ju bara på samma sak hela tiden. Det blir väldigt långtråkigt i längen med samma namn, gång på gång på gång.

Den där klänningen jag talade om.


Beyond Retro, 199 pix. Älskar den!
(Låt er inte luras av den ledsna minen)

Ovan molnen





Såja!


Förlåt, förlåt för superdålig uppdatering. Tänkte mest bara berätta att jag inte behöver plugga på ungefär en månad och att jag nog är lyckligast i världen. Sen kan jag informera om att "På Spåret" är precis lika bra som vanligt. Joel Alme var med i senaste avsnittet, se det! I dag har jag mest bara spelat Assassini's Creed: Brotherhood och ätit pepparkaksdag. Bra dag, med andra ord, heh. Nu ska jag somna framför Amelie från Montmartre, godnatt!

PS. Bilden känns så himla 90. Älskar't.

Film.














Jag älskar stillbilder/gifar ifrån filmer. Jag har mer eller mindre börjat samla på dem.
Har dock inte sett riktigt alla filmer som dessa bilder kommer ifrån, men de flesta.
Bilderna har jag knyckt från tumblr.

Två bra grejer.

I morse visade min bror mig ett fantastiskt klipp. Putin som sjunger Blueberry Hill. Bästa <3



Sen kläckte Agnes ur sig ett bra ordspråk i dag.
"Man är inte så synkad när man inte har samma hjärna."

Skiteå.

Nu är jag hemma igen. Hemma i Skiteå. Det innebär dubbla strumpbyxor, plugg och skola. Hittar ingenting bra i den meningen. Förresten så började "På spåret", en av mina favoritserier (sorgligt men sant), om för ett par veckor sedan. Jag har inte hunnit se något av de två avsnitten. Måste bättra mig. Fast först måste jag sova. Godnatt!

PS. Köpte världens bästa souvenir till min bror. Shithead. Världens mest mogna humor, men det spelar ingen roll. Det måste vara bästa spelet i världen. Dör lite. DS
http://www.dannabananas.com/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/s/h/shithead_img.jpg

12 december

Tja. Jag äger typ världens finaste klänning! Vi har det helt fantastiskt fint, jag och mamma, men imorgon åker vi hem. Skit, skit, skit! Ska gå och tröstäta. Har en glöggmakron i en liten papperspåse här på hotellrummet. Nomnomnom, himla bra. C ya bitches! (Tur att man är cool i alla fall)

Flygplan


Imorgon stiger jag upp klockan 4 och får äntligen flyga igen. Bland det bästa jag vet!

Stress


Alltid lika fin kvalitet på webcambilderna! Skitsamma. Bilden är ändå några veckor gammal.
I dag har jag mest stressat. Och det kommer jag göra imorgon också. Supertidigt på fredag flyger jag och min kära mor till Hufvudstaden så nu har jag fullt upp med all packning, alla läxor men också alla kvällsaktiviteter. I morgon är det till exempel gemensam sång. S-t-r-e-s-s-i-g-t. Jag och Agnes skrev för övrigt en låt som hette stress idag. Konstigaste någonsin. Nåväl, nu måste jag sova.

ps. Ni vet att jag gillar kommentarer va? ds.

Erik Satie


För någon månad sedan hade jag ett stycke som heter 3 gymnopedies i pianoläxa. Stcket är skrivet av Erik Satie och är ett av de vackraste stycken jag känner till. Det är uppdelat i tre olika delar. Jag hade det första av de tre i läxa. Bestämde mig för att tube'a stycket och hittade en alldeles fantastisk video. Åh, bästa skiten.

En av de finaste bilderna jag känner till.


För precis en månad sedan


Jag och Malin träffades på Ekbergs och fikade lite. Sedan ringde vi efter skjuts.

Vi skulle nämligen spendera kvällen hos Johanna!

Väl där blev vi bjudna på kanske världens godaste middag. Serverat på Ostindia porslin. Bästa skiten.

Efter att ha ätit upp slog vi oss ner i soffan. Pratade och skrattade. Som vanligt!


Malin är stjärnan på varenda bild. Haha, ful <3

Fesk.

I köket väntade sedan efterrätt. Det är lite med skräckblandad förtjusning jag ser tillbaka på den här kvällen. Var så mätt att jag näst intill trodde att jag skulle dö. Vi hann även se "The Last Song" med Miley Cyrus i huvudrollen. Haha, åh. Jag tål henne inte! Nåväl, himla bra kväll!



Ungefär varje morgon


Jag tycker att man ska försöka göra allt så mysigt man bara kan. Tillexempel frukosten under vardagarna. När man stiger upp är allt så himla mörkt och kallt att man bara MÅSTE dricka te länge, länge ur sin favoritmugg.

Sen måste man tända massa ljus också. Det är det viktigaste av allt!

När man sedan blåser ut alla ljus och beger sig mot skolan känns allt bra mycket bättre än innan.

5/12



3'e december


Hej! Ikväll är jag i Skell-hell med min kära familj. Vi sover på hotell, äter tre rätters och mår himla bra. Nu ska jag sova och tagga hotellfruksoten imorgon. Vi ses, puss!

Någonting fint som ni säkert redan sett.


Hej.


RSS 2.0