Jag vill ha allting

Önskar att allt som finns att läsa mellan raderna inte skrivits av en orsak. Intalar mig själv att det bara är inbillning, att jag tolkat fel, förstorat upp det hela. Att allt är frid och fröjd, att inget är förstört. För hur ska jag annars orka? Inte igen, det får inte skita sig igen. 

Snygghetsdöden


Christoph Waltz <3

Kvällen
Tecknat


Känns som att det händer tusen saker hela tiden och mitt liv är ett enda stort: VAR ÄR TIDHELVETET?! Men under jul hann jag äntligen slå mig ner och teckna lite. I blyerts till och med som jag aldrig någonsin orkar använda i vanliga fall. Ska teckna så himla mycket så fort jag har tid, det roligaste som finns. Känner bah: Kära framtid, bjud på mycket tid och skapande. Då kommer jag leva lycklig i alla mina dagar. Slutet gott allting gott osv.
 

Django Unchained

 

Jag, Sara och Rikard var som sagt och såg Django Unchained i fredags. Tycker om Tarantino så oerhört mycket och blir helt knäpp över hur stört bra den här var. Älskar allt med den! Kunde inte ens välja vilken trailer som var bäst så fick bli två sycken. Christoph Waltz är som vanligt asbra, likaså Jamie Foxx och Leonardo DiCaprio för att inte tala om själva filmarbetet som är ren konst. Gå och se för bövelen!

Hej, godnatt och förlåt

 
Sen sist vi hördes har jag hunnit boka en resa till Barcelona, dö över hur fint Piteå är just nu, få ett superroligt pianostycke av Mozart i pianoläxa, bli lurad av ett äckel över telefon och inhandlat en superduperfin rock som ja ba älskarrrrr. Och förlåt mig käraste vänner för den brutalt dåliga bloggningen. Blir bara en massa insta-bilder vilket är så sämst, ska bättra mä. Nu ska jag sova och imorgon ska jag se Django Unchained. Pepp!! Godnatt!

Turné och turtles


Just nu är våran klass på turné på olika högstadieskolor. Det äger hela tiden fast jag är så förbenat trött varje dag när jag kommer hem. Bortsett från låtarna vi spelar har jag den här på hjärnan. JÄMT! Tonårsmutantninjasköldpaddor. Bäst översättning.

Går på moln

Är så lycklig att jag nästan börjar lipa. När personerna man gillar allra mest mår lite bättre igen, tar körkort, är lyckligt kära eller helt enkelt är tillbaka på banan igen efter månader av saknad. Då vet man inte riktigt var man ska ta vägen för då är lyckan så stor att den inte riktigt ryms i kroppen. Jag bara älskar att leva just nu, vill stoppa tiden. Tycker att den här bilden beskriver det. 

Filmtipset!

 
Alltså den här filmen. Tycker den är så äckligt fin. Väldens bästa lilla flicka i huvudrollen, älskar henne. Se den, ba göre.

Första skoldagen å de

Idag har jag hängt med den här jäntan och pratat boiz och andra bra saker. Nu ska jag göra skolarbete = se film. Höhöhö. Då vet ni det! Adjöken!

Hej hopp!

Nu har jag äntligen gått och blivit med iPhone! Var verkligen på tiden. Finns hur som helst på instagram där jag för enkelhetens skull heter kastaankar. Hoppas vi ses i insta-världen! Pöss!
 

Måste ju vara lite modig ibland

De senaste månaderna har det blivit en hel del inspelning på skolan. Har till exempel skrivit ett eget körarr (innebärande att jag alltså har skrivit stämmor till en låt) till The way I feel inside som jag också sjöng in. Sen hjälpte jag också Emil med hans projektarbete och sjöng in en låt som han har skrivit. Tänkte att ni kunde få höra! Känns lite läskigt men det måste saker få vara ibland. Här är Emils låt Metallic as me. Den går lite väl högt för min röst men strunt samma, håll till godo!


Den här insplningen har jag dock inte visat för speciellt många så det känns EXTRA nervöst. Det här är i varje fall mitt körarr på The way I feel inside där jag sjunger alla stämmor - både bas, tenor, alt, sopran - därav den oerhört dåliga sången. Antingen för högt eller för lågt och så låter det superduperfalskt stundtals också. Men hur som helst - såhär blev det:

Nu ska jag skämmas lite och hoppas att ni inte får ont i öronen. Adjö!

Nyårslistan

Gjorde du något 2012 som du aldrig gjort förut?
Väldigt mycket! Besökte London och Riga samt gjorde allt som hör 18 år till. Gick ut, köpte annars olagliga grejer osv.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nja, inte vad jag kan minnas.

 

Dog någon som stod dig nära?
Ingen närstående men alldeles för många bekanta.

 Vilka länder besökte du?
Storbritannien, Finland, Lettland och så Sverige förstås.

Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
En bättre kamera, orken att ta tag i saker och ting och någon att va kär i.

Vilka kläder har du använt mest?

Har använt ovanligt mycket byxor och ovanligt mycket svart (låter tråkigast i VÄRLDEN). Men det här är kanske mina mest använda plagg:


Denna kavaj samt skjortan inuti som inte syns.

Jackan/koftan som jag har på mig samt klänningen på väggen.

Och så mössan som säkert inte ens ingår i kategorin plagg.

Vad har du mest lyssnat på för musik?
The Velvet Underground, Radiohead, Youth Lagoon, Tame Impala, White Stripes, Beatles, Kinks, Dylan, Air, Bright Eyes, Modest Mouse, Daniel Johnston, Glenn Miller, Led Zeppelin, Belle & Sebastian, Säkert! och jättemycket annat bra.

Vad har du tittat på? (film, tv, serier..)
Gällande serier har det mestadels varit Wilfred, Mad Men, Arrested Development, Adventure Time, Dag, Sherlock, New Girl, It's Always Sunny in Philadelphia och så framförallt Doctor Who. Film har jag sett väldigt mycket bra men orkar inte riktigt rabbla upp en massa. Senaste filmen jag sett är i alla fall Beasts of the Southern Wild som var sjukt fin. Tipstips! Tv ser jag inte så mycket på men brukar följa På spåret och strötitta på anndra serier som går lite nu och då.

Bästa köpet?

Resa till London! Annars alla bra lp-skivor jag köpt i år. Sen har jag köpt mycket fina kläder också.


Vad spenderade du mest pengar på?
Londonresan. Lätt. Annars har det väl gått åt rätt mycket till kläder, fika och festivaler också.


Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011?
Mr. Blue Sky, Pale Blue Eyes, Strangers, 17 och hela In Rainbows-plattan av Radiohead.

 
Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat, gjort bort skolarbete i tid, struntat i folk som får mig att må dåligt, skrivit mer musik, vågat mer.

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat och varit deppig. Har vissreligen inte deppat mycket alls men kan alltid bli mindre!

 

Blev du kär i år?
Nej, har bara varit intresserad. Har aldrig riktigt hunnit övergå till att vara kär. 

 

Favoritprogram på TV?
Älskar ju På spåret. Ser inte så mycket annat på TV. (På spåret ^. Oerhört skämtigt)

 

Bästa boken du läste i år?
Läste ju faktiskt Fight Club för första gången i år och den är ju helt fantastisk så kanske får bli den.

 

Största musikaliska upptäckten?
Förmodligen Youth Lagoon. Sen har jag inte riktigt fördjupat mig i Radiohead förrän i år heller och de är bland det allra bästa inom musikvärlden enligt mig så det var ju såklart en viktig upptäckt.

 


Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag åt tomatsoppa på stugan och hälsade på min morbror. Inte så händelserikt men sjukt mysigt.

 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Kanske fler besökta platser, mer ork och att vara lyckligt kär.


Vilken kändis var du mest sugen på?
Sugen var väl att ta i men Heath Ledger, Ryan Gosling och Johnny Depp är ju väldigt vackra.

Vem saknade du?
Min bror.


Ett nytt försök på nyårsinlägget

Ska sluta göra inlägg (eller skriva något överhuvudtaget) när jag är onykter, blir väldigt dåligt. Trots detta var det väl rätt sant det jag skrev. Nyår var oerhört fint men knäppt och är med all säkerhet en kväll som inte kommer att förgås i glömska. Kvällen började hur som helt hos Backman med trerätters, spel och värsta myset!Matmatmat. Typ fläskfilé, potatisgratäng, räktoast. Ni vet, det vanliga!

Medan jag åt kräk. Nej men det här är typ det godaste som finns så länge man inte äter med ögonen.

Sedan drog jag, Eliza, Robin, Josefin och Matilda till Elin på fest!

Blyg Jakob.

Go'dricka från Finland! Köpte den mest för att den var fin men Glada Joe var som tur var god också.

Soeta!


Sen var klockan tolv och herregud vilken fin början på året det blev! Bästa tänkbara.

Några sköt raketer och smällare men var ganska sämst på det. Fler än en fick krigsskador och det såg mest ut såhär ^.

Hej gulligaste Matilda! Trots vissa dumheter hade jag en väldigt fin afton med en massa bra människor. Drack mina godaste grejer, överöstes med fina komplimanger och peppade nytt år och nya möjligheter. Det var min nyårsafton, hoppas att ni hade det minst lika fint!

Välkommen 2013!

Nyår blev oerhört fint men rätt knäppt och jag hoppas att 2013 blir bästa himla året någonsin! Puss på er allesammans, hoppas att ni har haft en bra kväll! Nu ska jag sova för första gången sen förra året, helt sjukt trött (hoho). Godnatt!

RSS 2.0