listalalalalaala


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var 8 år och levde loppan. Kan dock ha varit under denna period jag blev retad av några klasskompisar men var det inte det så ägde nog livet. Är visserligen typ 5 - 6 år på bilden (jag - till höger) men är liten i alla fall. Och har världens största kinder?!?!


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Längtade bort från Sverige och var på körresa till Riga!

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Just nu älskar jag apelsiner mer än allt. Äter typ 3-4 om dagen. Annars choklad, valnötter, jordnötter och jordgubbar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Please, Please, Please Let Me Get What I Want - The Smiths
Nu kan du få mig så lätt - Håkan Hellström
Kommer ifrån - Snook (fuck yea)
Strangers - The Kinks
Får jag - Säkert!


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR? 

Jag skulle jobba med nåt jag älskar och skita i om det inte inbringade några pengar, köpa mig en sjukt bra kamera, en inspelningsstudio, resa över hela jorden och skänka en hel massa pengar till bra organisationer.

6) FEM DÅLIGA VANOR?
- Är sämst på att ta tag i grejer och få dem gjorda vilket resluterar i sjukaste ångesten.
- Vill vara bäst på allt vilket innebär ständig besvikelse.
- Är dålig på att hålla kontakten med folk
- Tänker för mycket.
- Sover för lite
(detta blev ju en blandning av egenskaper och vanor men skitsamma)

7) FEM SEX SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
- Vara på hemmafester och festivaler med människor man gillar.
- Gå på loppis och secondhand. Bland det bästa jag vet.
- Det mesta som inkluderar sång + bra musik.
- Se nya ställen.
- Fotografera.
- Teckna.

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA (för stunden i alla fall):
- Låga jeans
- V-ringat. Är så himla ful i det.
- Superkort, supertight fodral. Är ännu fulare i det.
- Rasta-byxor
- Uggs
(under perioden på bilden skulle jag nog kunna köpa vad som helst av detta, vill helst glömma)

Helgen och peppen


Lägger upp en bild när jag ser lite nöjd och glad ut för jag att symbolisera vilken grym helg jag har haft! I fredags skrev vi nationella prov (vilket är rätt gött, skriva om könsroller i någon timma för att sedan sluta tidigare än vanliga fredagar) och festade senare på kvällen. Först en mysig förfest hos mig med lite vinyl och lite Håkan och bra folk och sedan Challange som för en gångs skull var roligt. Sedan sov jag 4 timmar och steg upp halv sju för att dra på loppis i Luleå. Köpte bra vinyl, lite fina kläder, världens finaste skor för en tia samt en potentiell balklänning för 90 spänn (!) som är från sent 40-tal/tidigt 50-tal. Idag skriver jag dock rapporten på mitt projektarbete vilket visserligen inte känns askalas men känns i alla fall gött att det snart är över. Och att det är vår! Nu börjar det bli värt att leva igen hörrni!!

.


Skivomslagen


Här är ytterligare 3 skivomslag som jag har gjort om. Pink Floyds "Dark Side of the Moon", "The Velvet Underground & Nico" samt Nirvanas "Nevermind". Kanske är helgerån att ta såna här ikoniska skivomslag från sådana fantastiska plattor som dessa men jag är väl trots allt inte den första som gör det, hehe.


70-tal

Agnes fick gestalta 70-tal och jag tycker att hon är så sjukt fin. Åh. Vackerunge.

90-tal


Bästa Matilda var nitti och sjukt läcker! Ser ut som Jennifer Aniston, Britney Spears och lillasystern (Bianca?) i Tio orsaker att hata dig på en och samma gång. Snyggis.

40-tal


Miriam ställde upp en 40-tals inspirerad fotografering och är så kopiöst vacker att jag bara dör.

50-talet

Supervackra Felicia fick portättera 50-talet och är så oerhört snygg!

20-talet


Har glömt att lägga upp alla bilder från projektarbetet här så nu blir det bildbomb! Bästa Maja gestaltade 20-talet och är så himlahimla fin!

En liten notis bara

Har så massor att göra men har så himla kul när jag gör det. ÄLSKAR livet just nu. Vill alltid vara ung och dum i huvudet och ha råkul med människor jag älskar. 4 evah n evah. Åh vad jag älskar allt. Puss på er finon!!!

Käraste läsare

Ska någon av er på Primavera mellan 22-26 maj? Hade gjort ALLT för att få sällskap. Kommer att vara i Barcelona hela veckan och resan hade blivit så ultimat om jag fick spenadera några kvällar på festivalen med årets kanske bästa lineup. Hör av er om ni ska dit och kan tänka er att hänga med mig ett par kvällar. Hade varit bäst!

Håkan alltså


30-talet


Nu är 30-talet klart med superdupervackra Sara som modell, ser ut som värsta filmstjärnan! Säg till om ni har någon favorit!

80-talet!


Blev klar med 80-talet ikväll! Bästa Malin ställde upp som modell och blev på något vis dösnygg i 80-talets något tvivelaktiga kreationer. Fattar inte hur mänskan gör det. Lämna gärna en kommentar om ni har någon favorit!

Skivomslagen


Håller för stunden på att göra egna tolkningar av gamla skivomslag. Har redan lagt upp ett par på min fotoblogg men tänkte passa på att lägga upp dem här också. Till höger är min version av Rolling Stones livealbum "Flashpoint".


Har också gjort om ELO's debutplatta "The Electric Light Orchestra", även den till höger. Kom gärna med synpunkter!Plagiat!

Asså hallå?!? Låten i den här reklamen är ju en exakt himla kopia av Nicos "These Days"! Blir arg när folk snor :@Bästa


Har insett att discokulor är ungefär min favoritgrej i världen sen jag hittade denna i stugan. Så himla bra.

Skit

Brände ca 1 300 kr i helgen och har därmed 33 kr kvar på kortet. Får pengar om ungefär 20 dagar och stressar sönder inför projektarbetet som ska vara klart om 12 dagar. Har dessutom en hemtenta att skriva, en låt att komponera och massa sidor i historiaboken att läsa. Livet är rätt upp och ned för stunden. Håll tummarna för mig är ni snälla.

Umeå Open


I helgen var jag och Malin på Umeå Open! Orkade inte kånka runt på kameran så har tyvärr bara instabilder att bjuda på men skit samma. Här är Britta Persson och Shout out louds.


Kristian Anttila och jag och Malin på tossi.


Hästpojken och MF/MB/


Och Mando Diao. Måste medge att jag tycker väldans mycket om deras Fröding-platta så det var en himla myskonsert det här. Ringde mamma under Strövtåg i hembygden och blev favoritbarnet för kvällen, tihi.


Somnade kring fyra och steg sedan upp nio för att dra på skivmässa! Var bakis och äcklig men det gjorde inget för detta var himlen. Handlade visserligen bara för sammanlagt 30 kr (fick 2 vinylskivor för det, good times) men de hade ungefär allt man kan önska sig. Bara synd att ekonomin och jag inte är så goda vänner för stunden. Jaja, kung helg. Ville bara grina i bussen på vägen hem. Orkar inte verklighet just nu alltså. Kära helg - skynda dig tillbaka.
 

............................................................................................................................
.......................................................................................................................................................................................................

Mars genom instagram

Månaden började med en något tvivelaktig bildtext som löd "Och blommorna är vackra och kiwin smakar gott och solen är så solig och kaffet är så vått. Nej men det är en bra dag allihopa!". Väldigt tveksam till denna formulering.

Solkatter och fredagshårFick min studentmössa!!! Helt galet. Var sån skräckblandadförtjusning att ta på sig den. Kanske måste ta tag i livet nu. Aj.


Jag var glad efter att ha sjungit Dylan på en konsert och lyssnat på Håkans nya och så Snyggmatilda.


Christinaskolans musikal som var superbra. Nostalgin alltså!! Tre år sedan vi stod där. Tycker ju att det var så himla nyss, dör.


Påsk i stugan. Långpromenader, berget, finaste vyn, släktmiddagar, stjärnklara kvällar, roliga fyllesms osv. Allt ägde.


Hittade en discokula på vindan som jag ba älskarrrrr. Dör så fint. Solkatter över hela rummet!


Idag är jag febrig och sjuk så dagens agenda lyder som följer: Doctor Who (nya avsnitt!!), Dag samt Kill Bill Vol. 1 och 2. Nu hoppas jag bara att April tar med sig våren till Piteå. Behövs. Heter i vanlig ordning kastaankar på insta om ni vill följa!

RSS 2.0