Stugan!


Nu öppnar vi äntligen upp stugan igen. Ska bli så hiiiimla mysigt. Åh <3

1910


Om ni inte redan har klurat ut det så gör jag en porträttserie till mitt projektarbete som kommer att innehålla 1900-talets alla årtionden. I brist på tid att skaffa modeller till alla epoker har jag varit tvungen att även fotografera mig själv och denna gång blev det 1910-talet jag gav mig på. Tycker att det är så himla svårt att få det att se gammalt ut men tänker att det får duga.

Matilda

Här kommer en hel drös bilder sedan min och Matildas 60-talsinspirerade fotografering! Är så sjukt nöjd med dem, Matilda är så råsnygg på varenda en att jag dör mest hela tiden. Hojta till om ni har någon favorit, vore kul att höra. Enjoy!Downton Abbey-frälst

Ser så oerhört mycket Downton Abbey just nu. Bara idag har jag hunnit spendera 4 timmar framför det. Väldigt dumt men väldigt trevligt. Älskar allt med det och kan inte låta bli att göra några tappra försök att åtminstone härma frisyrerna en aning. Att stjäla klädkoden går om möjligt ännu sämre men herregud så inspirerande det är!

Justja!

Fotograferingen gick förresten utmärkt! Ska ta mig an bilderna i helgen (PEPP!) om jag hinner och då ska ni få se finaste Maja i 20-talstappning. Kolla in hennes blogg förresten. Bästa!

Nåt nytt bara


Hade en gammal sockerlåda hemma som jag inte behövde längre så passade på att proppa in några filmer i den. Fint tycker jag!

20-tal


Imorgon är jag och Maja i fotostudion och gör lite sånt här. Wiho!

.


Bara tråkigt att det var tvunget att hända mig.

Söndag

Är bakisångest förkroppsligad idag så nu tittar vi på saker man blir glad av!


Visdomsord på vägen


 

Snart!


Igår hängde jag i fotostudion hela dagen och fotade Matilda! Bilderna blev så himlahimlahimla bra men jag har inte hunnit redigera dem än så ni får på en på mig tills vidare. Matilda var i varje fall sextiotal och stört snygg och jag är så peppad på att ta mig an bilderna att jag ba dör. Ni får se så snart jag får tid! Fy vad kul det är med projektarbete ibland.

Februari genom insta


1. Inledde februari med knut 2. Och så en instarape. 3. Kristian Anttila som spelade på Umeå Universitet när jag var där på studiebesök, det ägde. 4. Jag och Malin passade på att stanna kvar över helgen och gick ut och rockade en kväll, obviously.


1. Sur under en tråkig bussresa hem till Piteå igen. Toan funkade inte och min hörlurar vill inte heller samarbeta. 2. Och så var jag sur igen. På alla hjärtans dag denna gång. 3. Bra morgonmusik 4. Bra pluggmusik


1. Bästa halsbandet från London. HP <3 2. Blommiga ben en dag. 3. Ölade med bästaste brudarna på Nodo. 4. Och så har jag börjat fundera på det där med lugg igen.............

1. En helt störd annons på pirate bay. Slutar aldrig förvånas. 2. Första solglasögondagen!! 3. En ganska enerverande sol en morgon. Kände bara - chilla. Men ändå, sol <3 4. Och så projektarbetespyssel! Det var allt för februari som har varit kul men kaos. Nu peppar jag inför mars och hoppas att allt som måste göras går snabbt och smärtfritt. Och att våren snabbar på lite.

Kommer inte på nåt vettigt att skriva så tills vidare: Wes Anderson
Bäst. Godnatt!

RSS 2.0