Fredagslista

jag gillar att vakna/somna/pussas/mysa/skratta/prata med den här personen. "söt.jpg"
jag sjunger "JAG VAR 22, NÄR JAG LÄMNADE LUUUUUULEÅ" från Hurulas "22" hele tin.
jag älskar att det äntligen är vår och att jag har kunnat sitta ute och äta glass utan jacka idag. galenskaper!
jag är inte speciellt bra på att följa mina egna kloka råd. jobbar på det.
jag föredrar att vara utan bh och använder det max en gång i veckan vilket är det göttaste evers.
jag tycker om kompisar som är game på att picknicka fastän det är iskallt och är pepp på spontana onsdagsfester
jag är beroende av typ ingenting? eller kanske att ha nyrakade ben. har rakat dem tre dagar i rad nu bara för få dö mjukhetsdöden.
jag har på mig min nya tröja, ett par svarta jeans och ett halsband där Ernst Kirchsteiger bor. såhär:
jag dricker snart öl. ska dra ut till mariehemsängarna och titta på när min klass spelar brännboll. tänker INTE spela själv dock, hatar brännboll.
jag lyssnar på "Heaven's on fire" av Radio Dept. och "Disco 2000" av Pulp. jättebra vårpepp-låtar.
jag blir arg på människor som inte har förstått grejen med rasism, sexism, jämställdhet och allt annat viktigt och bara låter det frodas.
jag är rädd för att känna mig ensam.
jag önskar mig Nicos "Chelsea Girl" och Dylans "Blood on the tracks" på vinyl. Överväger att köpa båda två till mig själv som tidig 20-års present.
jag är pinsamt dålig på brännboll. väljer därför öl framför förudmjukelse ikväll
jag är uppväxt med mamma, pappa och storebror på samma gamla piteå-gata som jag bott på i alla de nitton år jag bodde hemma. en väldigt fin uppväxt! fina lilla piteå.
 
Stal listan från niotillfem om någon undrade. Ha en kung kväll!!

Selfiefer


Hopp å lek! Nu är det påsk och jag har varit ledig i 3 dagar vilket känns som en evighet. Har till och med hunnit ta en selfie och redigerat den! Prioritering, ni vet. Har varit i stugan sen i torsdag men imorgon åker jag tillbaka till Umeå och pluggar tusen men det ska faktiskt bli helt stört skönt. Känns som att det händer så sjukt mycket roligt i Uman bara för att jag inte är där. Ungefär som när det känns som att alla börjar dansa galet så fort man vänder ryggen eller lämnar ett rum. Hoppas att ni har haft en fin helg i alla fall! pussn

Bästa skoluppgiften EVER

Vi fortsätter jobba på med vårt lilla spel. Här är en fabrik jag ritade idag!

En fin anekdot, ett halvår senare.

Ingen har nog missat videon "First Kiss" som cirkulerat på internet ett bra tag nu. Även jag dog finhetsdöden över den men det jag tyckte var allra finast var att de använde sig av SoKo's "We Might Be Dead By Tomorrow". Inte nog med att det är en helt fantastisk låt med en helt fantastisk video. Det är också den låt jag förknippar mest med min och Davids första kyss.

Vi hade varit på ett popquiz tillsammans och åkte hem till honom efteråt där vi satt och pratade, visade varandra musik och fina videor. Så visade han mig den här. Ett litet tag senare lade han sin hand på min, sitt huvud mot min axel. Och så kysstes vi, för första gången. Idag har vi varit tillsammans i 6 månader. Kan inte tänka mig ett bättre sätt att spendera ett halvår på. Jag är så otroligt tacksam och lycklig över allt jag har fått dela med den här personen.
 
 

Lite mer pyssel

Vi jobbar jätteintensivt med vårt spelkoncept just nu och jag är en del av art-teamet. Roligaste jag har gjort på evigheter. Här är två karaktärer jag precis blev klar med!
 

RSS 2.0