Lite kläder och helgens planer osv.


Idag har jag sett ut såhär. Ser asknas ut fast det tycker jag känns rätt okej. Det där är i alla fall den stickade koftan jag köpte igår för en tjuga. Världsbra! Nu hade jag tänkt sova för imorgon är det skola och sedan stughäng vilket känns svinmysigt. Godnatt käraste vänner, ha en fin helg!

Alltså <3


Jag vet ingenting sorgligare än David Tennants regeneration. Har aldrig någonsin gråtit så mycket som första gången jag såg The End Of Time Part 2 och det är så himla, himla hemskt att aldrig mer få se honom som doktor. Tycker att det här gjorde det hela bara ännu värre. Varför kan han inte få några säsonger till? Matt Smith är ju både charmig och rolig och helt fantastisk men helt ärligt: Tennant <3

Onsdag


Var på kup idag och köpte en massa bra. Skivor av The Shins, The Plan och Air, en stickad kofta, ett par ringar och två par solglasögon varav ett par är de asfina, lila solisarna på bilden. Älskar dem! Spenderade totalt 105 kronor. Tacka vet jag second hand, det är grejer det!

Såhär har jag i alla fall sett ut idag fast i färg och med kavaj och med lite gladare mun hoppas jag. Och det var väl min onsdag!

Skräp


Alltså hur kan det komma sig att håret alltid blir finast när det behövs som minst? Knuten ovan till exempel, som är ungefär precis som jag vill ha den. Vilken nytta gjorde den på en motionscykel? Skithår.

Måndag


Alltså ser ju inte så glad ut (acting cool ^) men det är jag för nu äntligen är det lite äventyr på gång och jag går upp i taket av lycka! Återkommer med detaljer!!

Godnatt


Somnar till den här fina inatt.
 

Dumma, dumma låt.

 
Världens finaste, gör så himla ont i varenda liten cell. Godnatt.

2år!!

 Idag (eller tekniskt sett igår, hann bli torsdag) fyller min blogg 2 hela år! Läste mitt första inlägg och tänkte Jisses! vad saker som har hänt sedan dess. Himla fint att ni har velat följa med och tack kära ni för alla gulliga kommentarer. Hoppas att ni vill följa med ett tag till! Puss!!!

PS. Säg gärna till om ni vill se mer/mindre av något här. Vore kul att höra! DS.

Andra skoldagen och redan i upplösningstillstånd

Tänker hela tiden att "Jag dör nu på stört. Vill inte ha några rutiner eller måsten. Vill inte lägga mig tidigt för att vakna i tid. Vill inte ångra allt jag inte har hunnit göra. Vill på äventyr, vill vara dum i huvudet, vill på festival, vill vara impulsiv och skita i att planera och tänka 'det löser sig'. Vill gå vilse i städer jag aldrig hört talas om, vill träffa okända människor och skratta tills jag gråter och hamna på hemmafester och barer och dansgolv och torg och parker och ängar och allt vad det heter och bara ha så himlahimlahimla roligt. Vill inte ha någon höst eller någon vinter eller någon skola att gå till. Vägrar vardag, dör hellre!!" Men så kan man ju inte tänka så man fortsätter ändå som om allt är bra. Det sura äpplet måste ätas upp hur surt det än är och skolan måste klaras av och sommaren kommer inte att vänta tills jag är redo och jag kommer att vakna upp i Piteå varenda dag och gå till skolan och pluggapluggaplugga när jag kommer hem och slita som ett djur för att få mvg på proven och inte minnas någonting alls efteråt och leva för helgerna och loven som aldrig kommer. För det är så man måste göra, även om varenda cell i hela kroppen vill vara någon annanstans. Man måste strunta i sina ynkliga i-landsproblem och bara bestämma sig för att ha kul. Nu har jag spytt nog mycket galla, hoppas att ni inte dog på kuppen. Och så några gifar för dig som föredrar en kortare version av det hela.

Helgen


Umeå-helgen blev så himla bra. Ölade, fuldansade, parkhängde till klockan 6 på morgonen och gjorde allt kul som man behöver göra innan skolan börjar om. Tog ungefär inga bilder alls men här är bästa Malin i alla fall.

Och jag.

Och en Dr. Who-relaterad tygkasse jag gjorde för någon dag sedan (börjar känna mig som en crazy fangirl).

Och ett asvarmt Umeå. Himla fin helg!

Ume-yo


Tidigt, tidigt imorgon drar jag till Umeå ^ och har det bra. Hoppas på det här på ett ungefär:


Jamen ni vet, fuldans och öl och annat kult. Ha det fint tills vidare, puss!

Veckan

Dagar:Kvällar/nätter:Doctor Who GIF Challenge (kan ju inte låta bli)

Instructions:
  1. Open your GIF’s folder
  2. Use every third GIF
  3. NO SKIPPING!!!

You hear the TARDIS materializing:

You meet the Doctor:

He asks you to come along:

Your approach as a companion is:

You meet Captain Jack Harkness:

You run into an evil villain:

When you’re captured by the villain:

The Doctor finds you:

You defeat the villain:

You return to the Tardis:

You return to Earth:

The doctor asks you to stay with him:


12'e


Igår blev bästa Robin 18 år!! Jag och Matilda blev bjuden på ungefär världens godaste middag på en jätterosa veranda. Så himlarns mysigt, bra kväll!

Tja!


Torsdag


När man sitter på en brygga, solen går ner och Håkan sjunger "Nu kan du få mig så lätt". Då mår man så himla bra.
 

Mysis


En mysig låt av Velvet Underground och en massa Edie Sedgwick. Fint!
 

*Kurt Cobain och det där

Det har varit mycket Kurt Cobain-relaterat för mig senaste veckan. Har tittat på en dokumentär om Courtney Love (där deras förhållande förstås tog stor plats), har lyssnat nästan enbart på Nirvana och såg dessutom en kille i Stockholm som var så fruktansvärt lik honom. Tycker vi spinner vidare på temat och tittar på lite fina bilder.(Bästa tröjan, Daniel Johnston <3)

Håret


Är så himlarns less på det här förbaskade håret nu så tänkte att jag kanske skulle prova dip dye. Men då är ju frågan: vilken färg? Blå, grön, lila, röd, rosa eller bara lite mörkare toppar (för er färgblinga, duh). Hjälp mig nurå!

MalinHar hängt med den här ikväll, ungefär världens bästa brud. Nu ska jag sova. Godnatt!

En liten mysig förfest för flera veckor sedanBra brudar, bra musik och bara himla mysigt!

Godnatt!


En dagens!


Langar en outfit på begäran av Matilda. Nu ska jag på loppis. Adjö!

Snart snart snart!


Tror helt ärligt inte att ni kan förstå hur absurt taggad jag är nu, DÖR!

LP-himlen


Har spenderat så sjukt mycket pengar på vinyl och är så himla glad över mina investeringar! Kinks - Lola Versus Powerman and the Moneygoround, Part one.

Bright Eyes - Lifted or The Story Is In the Soil, Keep Your Ear To the Ground

The Velvet Underground - The Velvet Underground. Unnar mig, känns helt sanslöst bra!

RSS 2.0