När blev jag så helylle?


Hittade en mysig bild på mig och Malin och tänker att attans vad jag skulle behöva lite sommar. Har för övrigt tittat igenom massor av gamla bilder jag har tagit. Då slog det mig hur ofantligt dum man är. Tycker hela tiden att jag inte är nog smal och tycker nästan jämt att jag ser grotesk ut på alla bilder. Men nu när jag ser dem så här i efterhand tänker jag mest att jag inte alls var särskilt ful och hade inte alls tjocka ben! Tänkte försöka fortsätta med det tänkesättet och sluta vara så dum med mig själv. Ska istället ta vara på alla fina komplimanger jag får! Låter inte det sunt så säg?

(Kommer säkerligen att misslyckas men det är åtminstone värt ett försök. Heja mig!)

Att komma till insikt.


Är besviken på mig själv. Förstår inte hur jag har kunnat vara så himla blind under så lång tid, hur jag har kunnat låta bli att bry mig. Varför har jag inte agerat, varför har jag struntat i allt det viktiga? Har varit pinsamt ignorant och oengagerad. Hur har jag någonsin kunnat tycka synd om mig själv? Det är smärtsamt men hemskt skönt att vakna.

Gör slag i saken och blir vegetarian på heltid!


Jag har varit vegetarian två gånger under mitt 17-åriga liv men har båda gångerna varit så dålig på att få i mig nog med proteiner att jag har varit tvungen att sluta. Nu har jag under ungefär 4 månader försökt att äta så mycket vegetariskt jag har kunnat men känner att jag måste lägga av med fjanteriet nu. Att ungefär fyra mål i veckan ska sabba mina vegetarian-drömmar är löjligt. Tycker att köttindustrin är så avskyväckande och absurd att jag verkligen inte vill stödja den på något vis, så nu tänker jag äntligen göra slag i saken och göra något som jag verkligen vill! I och med att inte äta kött gör jag både mig själv och miljön en tjänst, ingen förlorar på det! Åh, är superpeppad. Känner mig precis lika glad som på bilden ovan! Om ni har något favoritrecept eller något bra tips så får ni hemskt gärna dela med er. Skulle vara supersnällt!

Fy skäms Jennifer!

Usch, ska inte alls tro på det där hemska Chuck Palahniuk-citatet i förra inlägget. Det skulle ju innebära att det inte finns någon besvarad kärlek. Bara olyckligt trånande och förhoppningar som aldrig blir verklighet. Nej, ska tro på det här istället:


“The one you love and the one who loves you are never, ever the same person.”

Tror nästan att jag börjar tro på't.

Glömde berätta om vad jag har gjort idag!


Idag har jag fikat med ett fint litet gäng, uträttat viktiga ärenden (vuxenpoäng att säga så), packat samt bakat med några klasskompisar inför julmarknaden på söndag där vi ska sälja julgodis och adventsfika. Gå dit och handla vettja!

Har sett ut så här. Yä, badass. Fast nej, det har jag inte. Har sett ut som jag alltid ser ut. Ska sova nu i alla fall. Godnatt!

Trevlig låt!


Veckan och lite annat


En tjusig himmel förra veckan.

En suddig bild på mitt stökiga, halvklara rum som jag spenderar större delen av min fritid i.

En kör som öppnade konserten igår. Luleå Internationella kör hette den och bestod av nyblivna svenska medborgare och inrotade Luleåbor. En salig blandning av olika nationaliteter, åldrar och personligheter. Himla fin idé!

Sedan tog Emil Jensen plats på scen och tog verkligen hela publiken med storm. Alla verkade vara i extas efteråt, med all rätt!

Han är verkligen fantastisk på alla sätt och vis. Vet ingen med bättre mellansnack. När vi lämnade Luleå hade jag ont i både skrattmuskler och hjärta på grund av tänkvärda, ofantligt roliga och genuint bra texter. Fint som snus!

Bästa Emil Jensen när det behövdes som mest!

Har haft finaste tänkbara kvällen! Såg Emil Jensen på kulturens hus och kom hem med signerad skiva, en kram i behåll och ett av de finaste konsertminnena hittills. Tycker att han är så fantastisk! Åh. Extra flott känns det förstås när konserten äger rum en vanlig, sketen onsdag! Världsbra! Bilder kommer någon annan dag. Kommer att somna gott i kväll. Godnatt, puss.

Var är inspirationen när man behöver den?


Tur att Marie Antoinette finns i alla fall.

Bästa killarna


Moon river


Har tittat på den här ungefär varje dag under veckas tid nu och kan verkligen inte sluta förundras över Audreys skönhet. Till råga på allt tycker jag att Moon River är en så himla mysig låt. Det trevligaste med det hela är att min sånglärare idag sa: "Den här är ju ganska mysig, har du hört den?". Efter att ha deklarerat min kärlek till den beslutade vi att det blir min sångläxa i veckan. Känner mig ganska förskräckligt nöjd. Ganska trevligt med ännu en ursäkt till att stirra på Audrey Hepburn.

Unnar mig.


Jag gör ungefär ingenting hela tiden, vilket också betyder att jag inte får något vettigt gjort. Jag bläddrar i mina föräldrars gamla fotoalbum, stickar rosetter och kragar, spelar ac, spelar piano, sjunger opera (!), ser fjantiga filmer som jag inte ens tycker är särskilt bra men myser så himla mycket. Har helt enkelt bestämt att jag får unna mig. Så det så!

Georgia on my mind men inte alls.




"Georgia on my mind" hela dagen, ett rum som börjar arta sig och tankar som rör allt annat än "Georgia".

Tre bilder och summering av tisdagen, kort och gott.




Idag släpptes Assassins Creed: Revelations som jag har längtat efter så länge. Hade förhandsbokat så idag hämtade jag ut det och har nu efter några timmars spelande insett att mitt peppande var befogat. Annars har jag läst mycket HP samt sett på film så just nu lever jag i någon slags fantasivärld där jag får för mig att vanliga pinnar är dödssnaror samt att jag är befinner mig i ett jobbigt triangeldrama där jag inte vet vilken kille jag ska välja. Inget utav det stämmer förstås men rikligt med dagdrömmar är alltid trevligt! Tänkte fortsätta med drömmandet fast nattdrömmar (nytt och väldigt välbehövt ord!) den här gången. Godnatt!

Nytillskott!


Har sökt en sån här lampa i flera månader och har nu änligen funnit precis vad jag hade föreställt mig. Fast nej, nu ljög jag. Hade helt ärligt tänkt mig rosa skärmar men när jag såg denna förstod jag att det var den enda rätta. Den liksom kallade på mig. Nej, ska sluta tramsa. Tycker hur som helst att den är fantastiskt tjusig!

Den här spegeln inhandlades också i veckan. Min kära far mms:ade den och hörde om jag var intresserad, vilket jag givetvis var! Tycker att den är så himla fin. Älskar'n! Ber om ursäkt för dåliga bilder, ska se till att ta riktiga snart. Nåväl, tänkte knyta mig (knäppt uttryck) nu. Hoppas att ni haft en fin dag, puss!

Puss på er finisar!

VET NI VAD? Kom bara på att jag tycker ni är så himla fina allihopa. Har liksom inte reflekterat över det men tycker det är så fruktansvärt fint att ni är flera stycken som kommer hit varje dag för att se vad jag har för mig. En sån tråkmåns som jag! Förstår det inte. Och alla fina kommentarer till råga på allt! Åh, finhetsmätaren exploderar nästan! Tack för att ni är så bra och peppar och hejar och alltid är så söta. Puss!

Kan inte sluta titta




Tisdag


Sång, skola, operamusikal, mandariner (eller satsumas eller clementiner, vet inte), HP, glädjande besked, kör, lindy hop, jazz och HP igen. Det är nog allt den här dagen hade att bjuda på. Kan bara konstatera att jag är världsbra på att mysa. Godnatt!

Lite hjälp igen?





Samma problem, vet inte vilken jag ska välja. Har du någon favorit?


Min strålande helg!

Fredag:

Blev som sagt bjuden på fest igår. Helt oplanerat men mycket trevligt! Passerade en kyrkogård på vägen dit. Kyrkogårdar under allhelgona är något av det vackraste som finns. Ser ut lite som i en HP-film.



När jag anlänt bjöds det på dans. Såklart.

Den obligatoriska posen. Peacemärke, öppen mun och ett öga stängt. Eller kanske båda i det här fallet.

Vad vore man utan peacetecknet?

Jonas hade tidigare varit transa men det missade jag tyvärr. Här har han fått låna Josefins hatt och ser ganska svart och svår ut.

Jag flörtade med kameran.

Jakob som hade smetat in sig i glitter för att likna Edward Cullen.

Och så Jonas och Madde. Tycker för övrigt att Madde är brutalsnygg här. Och det var allt för den kvällen. Himla fin afton!

Lördag:

Började dagen med att lösa melodikrysset med mamma och sedan se Beginners, som jag tyckte var fantastiskt mysig!

På kvällen kom några vänner hem till mig. Vi satt på min matta och åt ost och kex och lyssnade på en massa bra vinylskivor.


I flera timmar satt vi och samtalade om allt och ingenting och hade det förfärligt mysigt!

Kvällen avslutades med Scott Pilgrim vs. the World som börjar bli en av mina favoritfilmer. Älskar allt med den! Blir nästan bara bättre ju fler gånger man ser den! Supermysig helg i alla fall, bästa på länge!

Fina fredagskvällen!


Blev bjuden på fest och var tvungen att hitta på en utklädnad på en halvtimma så jag bestämde mig för att ta första bästa. Ängel fick det bli, trots att jag inte överhuvudtaget liknade en. Poserade med mina lockar för att framhäva det men lyckades inte alls bra. Hade hur som helst himla kul och känner att den här fredagen inte kunde ha slutat bättre! Tack alla medverkande! Puss.

Ingenting ungefär


Har ungefär ingenting att säga idag så jag langar en asfräck gif där jag rockar min basker. Cool! Godnatt.

RSS 2.0