Projektarbete


Jobbar med projektarbetet och är stört glad över att jag inte lever under det tidiga 1900-talet. Korsetter kan dö.

Peppn


Om en vecka får jag vara i fotostudion igen. Är så o e r h ö r t taggad att jag nästan smäller av.

Bra vs. dåligt

Bra saker med idag:
-Bästa Kjell som lagade min kamera på en halvtimma helt gratis (<3)
- Snälla personer som hör av sig och säger hej hur är det? är allt okej? för att de vet att man behöver det även om man inte vill prata. 
- Komplimanger. 
- Radiohead. Hela tiden. 
- Kunde ha solglasögon för första gången i år. 
 
Dåliga saker med idag:
- Plugg som man inser att det blir omöjligt att hinna. 
- Deppigheten. 
- Etsättningsbrevet från bibblan. 300 kr hejdå.
- Förvirring in absurdum
 
Men vet ni vad? Om mindre än en vecka är det lov! Har aldrig känts bättre än nu. Kung! 
 

Vet inte för vilken gång i ordningen men inte mindre sant för det - skitliv


Fattar inte hur denna vecka ska gå ihop. Ett prov, två inlämningar varav den ena är en egenskriven låt, ett mellansnack som ska skrivas och två konserter. Att kameran dessutom slutat fungera och hjärtat likaså gör inte saker bättre. Varför är allt så sämst? MVH Glädjespridaren.

Bang bang, my baby shot me down


Nu var det längesedan kläder figurerade här. Här är i alla fall en ny hängselkjol från kup och ett jättebittert ansikte.

Dagens nyheter!


Nu ni! Nu har jag äntligen fått tummen ur och gjort en fotoblogg som en del av mitt projektarbete. Adressen är fotoautomat.blogg.se och såhär till en början blir det mest bara gamla bilder men så småningom bjussar jag på lite nya projekt också! Bilderna kommer säkerligen upp här också men på fotobloggen finns de i större format och ni slipper allt döprat, haha. Kika hemskt gärna in om ni orkar och vill!

Skit.

Om jag inte redan hatade alla hjärtans dag av hela mitt hjärta så gör jag det nu.

The Perks of Being a Wallflower

 
Denna film mina damer och herrar. Tycker att den är så magisk. Känner bara: nej, man kanske inte är nåt freak ändå. Man hittar nog rätt till slut, tonårstrasigheten kommer att gå över. Väldigt bra soundtrack också. Supertips!

Januari genom Instagram

Detta är min allra första instagram-månad så tänkte att ni kunde få se vad den har bestått av. Märkte att jag har tagit ohyggligt mycket bilder men skyller på att det är nytt och spännande än. Så, då kör vi igång:
1. Insta-livet invigdes med en jordglob. Väldigt innovativt. 2. Jag var glad 3. Bästa kattröjan från London <3 4. Insta-rape.


1. Kaffe på Nodo med Matlida och en himla massa prat om de där pojkarna som gör livet så svårt. Och fint. 2. Håret en fredag 3. Livin' the dream i turnébussen osv. 4. Äventyr i Luleå med tequilabrödraskapet (minus Moa som inte fastnade på bild)!


1, 2. Piteå täckt i rimfrost. Var så fruktansvärt vackert att det nästan gjorde ont. Skitsamma att det är -27°C om det ser ut såhär. 3. Sjukt glad efter Django Unchained. Bäst. 4. Inledde "7 dagar av kragar" med denna supersura bild.Resten av kragarna.


1. Bokade som känt en resa till Barcelona!! Dör va kul. 2. Hängde med Eliza och botade söndagsångesten som infann sig.
3 & 4. Morgonmusik. Velvet Underground & Nico och In Rainbows av Radiohead.


1. Ett par av mina fina boxkameror. 2. En kopp kaffe innan jag bestämde mig för att ta tag i saker och ting.
3 & 4. Spexiga byxor och taggad kompis inför First Aid Kit!STÖRT BRA! Dog lite hela tin'.


1. Siamesiska potatisar på skolan en dag, alt. en potatisstjärt vilket Matilda inte var sen till att påpeka. 2. Jag och Matilda på Challenge. Himla fino <3 Detta tillhör visserligen februari men whatevah. 3. Hittade en fin klänning på kupan! 4. Sneakpeak på mitt projektarbete. Det var allt från denna månad. Hoppas erat januari varit fint!Nu ser vi till att februari blir KUNG!PS. Heter kastaankar om ni vill bli insta-kompisar. Puss! DS.

RSS 2.0