gestaltningsteknik

visade för ett tag sedan ljussättningen jag gjorde för inlämningen vi hade. skrev att jag valde den scenen för att den såg lättare ut än de andra men bestämde mig direkt efter för att prova ljussätta en av de andra scenerna också. visade sig vara rätt simpelt. före/efter-resultatet ser ni ovan.

detta var sista uppgiften vi hade under detta moment. vi skulle göra en reklamspot på 10-15 sekunder så jag hittade på något ordvitsigt namn på en skokedja och gjorde en reklam till den. kvaliteten på renderingen är sämst men ni kan ju kolla den i 720 så blir det åtminstone lite mindre plågsamt. är sjukt kul tho. är visserligen förbannad på att maya bråkar mest hela tiden men när man lyckas lösa något är det fantastiskt. ska försöka fortsätta pyssla med detta när jag har tid. KUL!

mer skola


hade en inlämning idag som baserades i ljussättning och rendering. vår uppgift var att ljussätta en redan färdig scen i maya. valde denna då de andra såg så stört komplicerade ut men här är resultatet i alla fall. högst upp är scenen innan jag ljussatt den och den andra efter. mycket som är knäppt och obra men var en grymt rolig uppgift i alla fall. säger det varje gång men herregud vilken kul utbildning detta är.
 

RSS 2.0